Dr. Orosz Anna

Orosz Anna vagyok. 2003.-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a két gyermekünk születése után családorvosi szakvizsgát tettem, 2009 óta dolgozom háziorvosként. 10 év saját körzetben végzett munka alatt tapasztaltam, hogy már a középiskolás korosztály is küzd mozgásszervi problémákkal a 7-8 órás iskolai ülésből és a tartáshibákból adódóan. A felnőtteknél rendszeresek az ülő- illetve állómunkából adódó gerinc és csípőpanaszok, majd idősebb korban az ízületi kopásokból eredő fájdalmak.

Magam is küzdöttem fej-, hát-, és csípőfájdalmakkal egy-egy stresszesebb nap után. Mivel a jóga  segített nekem megtartani a fizikális és mentális egészségemet tanulni kezdtem: gerincjóga, szenior jóga, yin jóga és vinyasa flow jóga oktató lettem. Én receptre írnám fel a jógát mindenkinek!

2020-ban megváltam a háziorvosi körzetemtől, háziorvosi tevékenységemet azóta helyettesítő orvosként végzem. Ezzel egyidejűleg  létrehoztam a Hársfa jóga- és Életmód Stúdiót.  Célom az volt, hogy a mai rohanó, konfliktusokkal teli világban megteremtsem a ,,béke szigetét”, ahol mindenki lelassulhat, önmaga lehet és test-lelki bajaira enyhülést találhat. Kollégáimmal arra törekszünk, hogy a magas szakmai minőség mellett minden korosztály számára elérhető szogáltatásokat nyújtsunk.

Háziorvosként azzal szembesültem, hogy a civilizációs betegségek (magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás, stressz, fejfájás) okát és megoldását más szemszögből kell megközelíteni így fogtam bele természetgyógyászati tanulmányaimba. Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta valamint Bach virág tanácsadó lettem. Tanultam Dr. Wu féle arc és fejmasszázst és Yumeiho masszázst is.

Célom, hogy komplex, holisztikus módon hatékonyan gyógyíthassak, hogy az akadémikus orvoslásra épülő rutinom és természetes módszereken alapuló technikáim egymást kiegészítve segítsenek a hozzám fordulókon.

Várlak szeretettel:

  • Orvosi-természetgyógyászati konzultációra
  • csoportos jógaórára
  • egyéni mozgásterápiára
  • Bach virágterápiára
  • Dr. Wu-féle arc és fejmasszázsra
  • Yumeiho masszázsra

A kezelések, konzultációk igénybevételéhez időpont egyeztetés szükséges!

Kérlek emailben vedd fel velem a kapcsolatot – anna@harsfajoga.hu