Oktatóink

Ismerd meg csapatunkat!

Dr. Orosz Anna


Orosz Anna vagyok. 2003.-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a két gyermekünk születése után családorvosi szakvizsgát tettem, 2009 óta dolgozom háziorvosként. 10 év saját körzetben végzett munka alatt tapasztaltam, hogy már a középiskolás korosztály is küzd mozgásszervi problémákkal a 7-8 órás iskolai ülésből és a tartáshibákból adódóan. A felnőtteknél rendszeresek az ülő- illetve állómunkából adódó gerinc és csípőpanaszok, majd idősebb korban az ízületi kopásokból eredő fájdalmak.

Farkasné Giczi Kinga


Farkasné Giczi Kinga vagyok. A jóga közel 7 éve az életem része. Napi 8 órát dolgozom monitor előtt, így tudom, hogy a gerincet, derekat mennyire meg tudja terhelni az egész napos ülés. Többek között emiatt végeztem el 2021-ben a kezdő, majd 2022-ben a haladó gerincjóga oktatóképzést a Mandala Jógastúdiónál. Az óráimon elsősorban a gerinc erősítésére, nyújtására, rugalmasságának növelésére fókuszálunk légzés figyeléssel, alap ászanákkal és egyszerűbb pózokkal. 


Magyarósi Miklós


Magyarósi Miklós vagyok, évtizedekig az oktatási és a kulturális szférában dolgoztam.
Több, mint harminc évvel ezelőtt kezdtem japán harcművészetet, majd ennek kapcsán tradicionális japán masszázst tanulni. Idő közben elvégeztem a PTE Gyógymasszőr képzését is. A masszázs és az egészséges életmód az életformámmá, majd a hivatásommá vált. Hiszem, hogy a rendszeres mozgás, a masszázs, a megfelelő táplálkozás és a pozitív életszemlélet az egészség alappillérei.

MÁTYÁS ADÉL


Életem során sokszor kerültem olyan helyzetekbe, ahol sikerült az adott problémámat másfajta nézőpontból meglátni és megoldani. Ez nem volt mindig könnyű, de belül mindig éreztem mi a helyes és a szereteten alapuló viselkedés, ezekből kiindulva elindultam a tanulás útján Önmagam megismerésén keresztül. Így történhetett az is, hogy 15 év ruhaipari technikusi munka után elkezdtem az emberi lélekkel a sorssal és az alternatív gyógyászattal foglalkozni.