Jóga

Mi is az a jóga?

Jóval több, mint az Európában elterjedt gimnasztikai irányzat. A jóga lehetőség a kapcsolódásra saját önvalóddal. Test, elme, lélek egyensúlya. Rendszeres gyakorlásával jobb testtudatra, tartásra , légzésre tehetsz szert, valamint mentális egészségedet és lelki egyensúlyodat is javíthatod. Kiváló önismereti út is egyben.

Jelenleg a következő óratípusok közül választhatsz:

  • Gerincjóga: alkalmazott Hatha-jóga irányzat. Fókuszban a gerinc átmozgatása, törzsizmok erősítése, tartásjavítás, csípőlazítás. Minden korosztálynak ajánlott! Érdemes jógás pályafutásodat ezen az órán indítani
  • Szenior jóga: Hatha jóga alapjaira épülő kíméletes mozgásforma, fokozatosan felépített testtartásokkal életkori sajátságok figyelembe vételével. Sok segédeszközt használunk, dolgozunk mentális frissességünk megőrzésén is! 65 év feletti kezdőknek ajánlott!
  • Yin jóga: Lassú, meditatív irányzat, figyelmünk a meridiánrendszerben áramló energiákra irányul. A gyakorlás a test kötőszöveteit célozza meg és az izmokat borító fasciákat.  A földközeli pózokat  percekig kitartjuk, ami lehetőséget ad nemcsak a lazítás megtanulására, de a belső munkára a fókuszáltság, lassú mély légzés gyakorlására is. Mindenkinek ajánlott! Kezdőknek is!
  • Dinamikus jóga: Az órán többféle jógairányzat megjelenik. Jó erőnlét és a jóga alapászanáinak ismerete szükséges ahhoz, hogy élvezni tudd az órát! Haladóknak ajánlott!

A jógaórákra bejelentkezés szükséges. Az órák erősségét az órarendben különböző színekkel jelöljük.
Kinga óráira a jelentkezés a következő email címen lehetséges: giczik@gmail.com

A jelentkezés módja:

  • Anna óráira és szolgáltatásaira: a Kapcsolati űrlapon keresztül vagy az anna@harsfajoga.hu email címen (Anna csoportos óráinak helyszíne: Király Sportcentrum Hotel, Tornaterem)
  • Kinga óráira (Jóga): a giczik@gmail.com email címen (Kinga óráinak helyszíne: Zöldpatika)