Visszajelzések

Jóga

„Sok éves az ismeretségünk, hisz Te lehettél a körzeti orvosom. Ha szükségem volt hogy felkeresselek, minden alkalommal odafigyelést és segítő tanácsokat kaptam.
Aztán egy baleset miatt combnyaktöréses műtéten estem át. 
Ez nagyon megváltoztatta az azt megelőző életem. Gyógytorna, és egyéb terápiákkal próbáltam magamon segíteni, de ez kevés eredményt hozott.
Szerencsére elindítottál egy úton, amikor a jógastúdiót megnyitottad.
Azóta minden kedden  örömmel megyek az órákra és térek vissza aktív életemet.
Ezzel a mozgásformával „visszakaptam” régi énem, természetesen gyógyszerek nélkül.
Csodálatos személyiségeddel megteremted mindazt, amit a jóga által kaphat az ember.
TE MAGAD VAGY AZ EGYENSÚLY ÉS HARMÓNIA MAGA.
Köszönet és hála hogy egy új dimenziót is nyitottál az óráiddal testnek, léleknek.”
T.E.


„Sikertörténet a mi közös történetünk. Akár így is kezdődhetne a történet:
Egy lelkes 63 éves, jógázni vágyó de mozgásában erősen korlátozott egyén találkozott egy elhivatott, tehetséges jógaoktatóval, aki nem mellesleg a háziorvosa és a menye is egyben.
Komolyra fordítva a szót:
Három gerinc műtétet követően (az utolsó stabilizációs műtét volt, 2018-ban), elkezdted a rehabilitációmat. A szenior jóga volt az első lépcsőfok, majd ezt követte a gerincjóga. Mindkettőt imádom, egyik leghűségesebb szenior jógásod vagyok. Így tudom megtartani a visszanyert mobilitásomat és az időnként ingatag lelki egyensúlyomat. A foglalkozásaid gyógyírt jelentenek testnek és léleknek egyaránt. Mindent köszönök!”
P. Anna


” ‘Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.’”’ – ha igaza van Micimackónak, – márpedig neki mindig igaza van – akkor Anna csupa szeretetből áll. Jógára járok hozzá, és bármilyen fáradtan, nyűgösen is érkezem, mindig, testileg és lelkileg felfrissülve, megerősödve, vidáman távozom. Amellett, hogy szakmailag profi, magasan képzett, hihetetlenül befogadó, szeretetteljes, ösztönző légkört teremt az órákon. Nála mindenki jól érzi magát, és ezért mindenki a kétszeresét teljesíti annak, amit gondolt magáról.
Örülök, hogy megismertem, és remélem, még sokáig tudok járni hozzá!
Kelemen Mária


„Anna yin jóga órái már az időpont előtt elkezdődnek.
A várakozók néha csendben, néha kihasználva az időt valami közös témáról váltanak egy-egy szót.
A barátságos, új helyszín már ráhangol az órára, amit a szuper zenék, a kellemes fények, a gyakorlatok hangulata fokoz.
A használt eszközök, a takarók, a szőnyegek, a személyre szabott gondoskodás segítik az ellazulást, amit az óra végi jutalomként egy finom tea koronáz meg.
Hát ezekért is jó itt lenni.”
Anikó


„Anna jógaórái tele vannak vitalitással, élettel. A pózok hosszú kitartásai éber jelenlétet követelnek, az izom feszülése az adott mozdulat figyelmét adja. Érett személy, aki tudja, mit csinál. Felkészült a formai világban, a munkájában s spirituálisan. Erős órákat tart, mégsem erőltetett, amilyen a karaktere olyan a jógája. Ajánlom.”
Bindics-Balkani Ilan Ati

Masszázs

Kedves Anna! Én ezért szeretem a Wu-féle fejmasszázst!
Szerintem az arc, fej  egy intim területe a testnek. Megérinteni nem mindenkinek hagyjuk. Ahhoz, hogy az intim szférámba engedjem a masszírozót bizalom kell. Ha ez megvan, akkor átadhatom magam a teljes ellazulásnak,  Az az érzésem közben, hogy alszom, de mégis a tudatomnál vagyok: relaxálok. Utána a legjobb érzés az, mintha minden tehertől, stressztől megszabadultam volna., lelassul a világ. Jó lenne még sokáig időzni  ebben az ideális állapotban mai pörgős világunkban!
Rita


Elsők között volt szerencsém kipróbálni Ancsánál a yumeiho masszázst és a kezelés végén már biztos voltam benne, hogy állandó vendég leszek.
A padlón lévő óriási szivacson különböző testhelyzetekben elhelyezkedve, erőteljes mozdulatokkal végighaladt az összes porcikámon és még másnap is éreztem pozitív hatását. Ha valami különlegesre vágysz, ami kiegyensúlyoz és energiával tölt fel, akkor bátran ajánlom a masszőrt és munkáját egyaránt.
Cs.Á.


Dr. Wu-féle arc- és fejmasszázs:
Kíváncsiságból próbáltam ki, azóta mindig a következő alkalmat várom. A harmadik arcmasszázsnál garantált a pozitív tapasztalás: teljes lazulás, a negatív gondolatok kámforrá válnak, a nap hátralevő részében koncentráltabb figyelem, éjszaka pihentető alvás. Azóta a párnámat sem hibáztatom a nyaki fájdalmam miatt, mert megszűnt. Arról nem is beszélve, hogy a ráncokat is kisimítja. Nekem több mint wellness.
SZR

Orvosi-természetgyógyászati konzultáció

A doktornővel elsősorban magas vérnyomás problémával konzultáltunk. Már első alkalommal is érezhető volt a felkészültsége, mind orvosi, mind természetgyógyászati szempontból. Azon utolsó orvosok közé tartozik, akinek még tényleg számít az egészséged. Mivel a problémám, mint kiderült nem szervi eredetű, hanem abszolút idegi alapú, ezért ebben az irányban haladtunk tovább, ami folyamatos természetgyógyászati konzultációt és egy speciális kínai fejmasszázst jelentett, kiegészítve egy Bach virágterápiával, plusz olyan légzési technikák alkalmazásával, amivel a stresszt napi szinten tudtam kezelni! Azt gondolom, hogy ez abszolút egyedülálló. Ezen kezeléseknek köszönhetően elmondhatom, hogy 80%-os javulást értünk el eddig közösen, pár hónap leforgása alatt.
Ha valóban érdekel az egészséged, és nem csak tüneti szinten akarod a problémát kezelni, hanem valóban megoldani akkor meleg szívvel tudom ajánlani Annát. Már a kedvessége is gyógyító hatású!
K.G.