Hársfa Jóga és Életmód Stúdió

Szombathely, Hársfa u. 24.

Bejelentkezés:

anna@harsfajoga.hu

Facebook:

harsfajoga

Konzultáció

Pinezits Alexandra
06707705907
pinezits.a@gmail.com
Konzulens, tanácsadó

7 évvel ezelőtt lettem vállalkozó. Férjemmel egy vegán éttermet üzemeltetünk és több mint 10 éve a tréning szakmában is tevékenykedem, mint kommunikációs tréner. Van két kisfiam, jelenleg a kisebbikkel vagyok otthon.
Az elmúlt években sok tapasztalatot gyűjtöttem az emberi működésről.
Épp annyira vagyok spirituális, mint amennyire racionális. Csak abban hiszek, amit a saját bőrömön megtapasztalok. A kvantumfizika létező és bizonyított tudomány. Attól, hogy a szemünkkel nem látjuk, az energiák még működnek. Minden energia, minden rezgés és ezeket képesek vagyunk megváltoztatni.


Abban tudok segíteni, hogy a rezgéseid megváltoztatása által könnyebben megtaláld az utad, az irányt, és rátalálj arra az állapotra (rezgésre) aminek következményeként akár azonnali változásokat érhetsz el kapcsolataidban, karrieredben, egészségedben.


A SzuperTudatos Önfejlesztés, más néven Intuyching egy védjegyeztetett módszer.. Ez a kb. 90 táblázatból álló, informatív rendszer lehetőséget ad, hogy felfedezzük elakadásaink, problémáink gyökerét, esetleg az ezekhez tartozó félelem alapú energiákat, családfából hozott mintákat, tudat alatt futó hiedelmeket, programokat, melyek életeseményeink által részünkké váltak és rezegnek bennünk, befolyásolva jelenünket. Ezek felismerése és az ezeket működtető energiák cseréje indítja be a változásokat.