Hársfa Jóga és Életmód Stúdió

Szombathely, Hársfa u. 24.

Bejelentkezés:

anna@harsfajoga.hu

Facebook:

harsfajoga

Asztrológia és Önismereti tanácsadás

Krénusz Tìmea
krenusz.timea@gmail.com
+36308227778

Születési képleted segìtségével megvizsgáljuk mik az erősségeid, hogyan tudod kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, javadra fordìtani az erőt próbáló élethelyzeteket, átalakìtani az ismétlődő mintákat.

Keress bátran, ha magasabb nézőpontból szeretnéd látni élethelyzeteidet, (munka/hivatás, párkapcsolat, “elakadások” stb.) a benned munkálkodò viselkedésmintákat!

Megbeszéljük mire valò a születési képlet és mire nem. Az asztrològiát nem jóslásra használom, hanem viselkedésminták gyökerének feltárására: ha tetszik, ha nem, minden, amit a külvilágban tapasztalsz ezeknek a mintáknak a visszatükröződése. Ha változást szeretnél az életedben azt először magadban (a nézőpontodban) kell megtenned, a külvilág a belsőt reagálja le, tükrözi vissza. Hogy hogyan? Ezt is megbeszéljük részletesen az élethelyzetedre vetìtve.

Célom, hogy kézzelfogható, gyakorlatias információkkal lássalak el, melyeket azonnal alkalmazni tudsz a mindennapi életben. Segìtek, hogyan igazodj ki a spirituális tanìtások “tengerében” és hogyan  használd azokat a mindennapokban.